Vacature Assistent Controller

HBO

Medior (+2 jaar)

Part time (16 - 24 uur)

Waddinxveen

Maak je entree… als ASSISTENT CONTROLLER

We zijn op zoek naar een communicatieve, kwaliteitsgerichte collega die zin heeft in deze uitdagende financiële functie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng.

De 5 collega’s van de afdeling Finance leren je graag kennen. Binnen onze open cultuur voel je je snel thuis en staan de collega’s voor je klaar.

De rol van Assistent Controller

Jouw kracht ligt in het bewaken en optimaliseren van de financiële en projectadministratie van ons bedrijf. Jouw kennis en affiniteit met automatisering helpt HTC nog efficiënter en slimmer te werken.

Waar ben je nog meer verantwoordelijk voor?

  • Assisteren bij de voorbereiding van financiële rapporten, inclusief balansen, winst- en verliesrekeningen en kasstroomoverzichten
  • Het uitvoeren van boekhoudkundige taken, waaronder het invoeren van journaalposten en reconciliaties van grootboekrekeningen
  • Ondersteuning bieden bij budgettering en forecasting activiteiten
  • Het signaleren van procesverbeteringen binnen de financiële afdeling en het bijdragen aan de implementatie van verbeteringsinitiatieven
  • Controleren van de btw-aangifte en het assisteren bij het opstellen van het jaarwerk
  • Opstellen van financiële analyses en rapporten aan het management ter ondersteuning van besluitvormingsprocessen

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • HBO werk- en denkniveau (bedrijfseconomie, Accountancy of een vergelijkbare studie)
  • tenminste 2 jaar relevante ervaring bij voorkeur in een (technische) projectorganisatie
  • goede beheersing van de Engelse taal is een pre
  • tikje cliché, doch zeer essentiële competenties: analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgericht

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 3.300 – € 4.000 bruto per maand op fulltimebasis, afhankelijk van kennis en ervaring), en regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of 088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Goed om te weten: de sollicitatieprocedure bestaat uit diverse gesprekken met de Controller, HR en een kennismaking met het team. Ook een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Interesse?