Werken aan een
duurzame toekomst

Werken aan een duurzame toekomst vinden we belangrijk bij HTC. Daarom investeren we in hoogwaardige materialen, efficiënte productiemethoden en innovatieve technologieën die bijdragen aan een circulaire economie en een duurzame samenleving. Ons concept Speedgate as a Service is daar een goed voorbeeld van. En ook als het gaat om onze ecologische voetafdruk nemen wij graag onze verantwoordelijkheid. Door zelf groene stroom op te wekken bijvoorbeeld, met een dak vol zonnepanelen.

Bij een duurzame toekomst horen bovendien gezonde, blije en betrokken medewerkers. Mensen die lekker in hun vel zitten en samen met ons hun dromen en ambities waarmaken. Op professioneel, persoonlijk en maatschappelijk vlak. Een gezonde levensstijl draagt daaraan bij. Daarom motiveren en inspireren wij onze medewerkers met sportieve extra’s in de vorm van een vitaliteitstest, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en actieve bedrijfsuitjes. Zoals een beachvolleybal-clinic, verzorgd door twee supertalenten uit de regio.

Deze talenten zijn Elles Dambrink en Louise Bijlsma. Samen vormen zij een beachvolleybalteam dat in 2017 al Nederlands kampioen onder de 15 jaar werd en sindsdien aan een stevige opmars bezig is. Bij HTC zijn we er trots op dat wij ons steentje daaraan mogen bijdragen. Wij weten namelijk dat de top bereiken makkelijker en leuker is met de support van anderen. Daarom gaan we graag mooie partnerships aan en steunen we veelbelovende talenten op hun weg naar succes. Waaronder ook twee lokale voetbalteams, die net zoveel passie hebben voor hun sport, als wij voor onze producten.