Dit zijn wij

Als bedrijf

Een goede eerste indruk is goud waard. Dat weten wij bij HTC parking & security als geen ander. ‘Making an entrance’ is namelijk onze expertise. Dit doen we onder andere met topkwaliteit Speedgates. Vouwhekken die snel, betrouwbaar en innovatief zijn. Net als wijzelf. Al meer dan 25 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Voor ieder parking- en securityvraagstuk vinden wij de beste oplossing. Of het nu gaat om de beveiliging van een ministerie of de toegang tot een parkeergarage. Dit doen we met de allernieuwste technieken en de beste mensen. Werken bij HTC betekent dan ook: werken in een vooruitstrevende omgeving met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling.

Als werkgever

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne kantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Niet alleen onze kantoorhond Dex zal je met veel enthousiasme begroeten, ook onze medewerkers leren je graag kennen. Nieuwsgierigheid zit ons namelijk in het bloed. Net als samenhorigheid, want de beste resultaten behaal je samen. Om die resultaten te bereiken zijn we continu op zoek naar manieren om onszelf en onze producten te verbeteren. Bijvoorbeeld door kennis te delen, waardevolle samenwerkingen aan te gaan, trends en ontwikkelingen te volgen en kritische vragen te stellen. Aan elkaar, aan onze partners én aan onze klanten. Zo dagen we onszelf steeds weer uit om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon een groep gezellige en betrokken collega’s, die graag samen op de fiets stapt voor een sportief rondje of een biertje drinkt tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Als opleider

Wist je dat veel van onze medewerkers ooit als stagiair bij ons zijn begonnen? Bij HTC investeren we graag in het opleiden van jong talent. Of je nu een opleiding volgt op het gebied van Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde; regelmatig hebben wij interessante stage- of opleidingsplekken beschikbaar. Samen met jou en je school bepalen we de leerdoelen en helpen we je om het beste uit jezelf te halen. En wie weet, ben jij over een aantal jaar wel het nieuwe Hoofd Productie of onze Senior Accountmanager.

In het interview voor de OOM Award 2021 vertelt Yvonne van der Kleij, HR-adviseur van HTC parking & security, over het belang van opleiden binnen ons bedrijf en over de nieuw gelanceerde HTC Academy. Benieuwd? Bekijk de video!

Zes redenen om bij HTC te werken