Ontmoet jouw collega's

Met zo’n 70 collega’s verrassen wij onze klanten ieder dag weer met slimme oplossingen, innovatieve producten en advies op maat. Ieder vanuit zijn of haar eigen kennis en expertise. Wat ons verbindt is de passie voor ons vak en de drive om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Daarbij stellen we onszelf steeds weer de vraag: ‘kan dit beter?’ Deze kritische en uitdagende houding heeft ervoor gezorgd dat we een van oudsher ambachtelijk product hebben doorontwikkeld tot een industriële standaard die niet te evenaren is. Daar zijn we trots op en werken we hard voor. In een open en informele sfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Onze medewerkers vertellen er graag over.

Derek Verdonk

Senior Installation Engineer

“Iedere dag en iedere klant is anders, je weet van tevoren nooit precies wat je te wachten staat. Dat is het leuke van mijn vak. Als ik aan het einde van de dag naar huis rijd en de klant is tevreden, dan is mijn werkdag geslaagd.”

Esther Bijlsma

Sales Support Engineer

“Ik krijg energie van mijn werk. Of het nu gaat om het adviseren van een klant of het binnenhalen van een mooie order samen met collega’s; ik word er blij van.”

Joey van Leeuwen

Account manager

“Mijn werk is ontzettend afwisselend. De ene keer zit ik aan de keukentafel bij een VvE om hen te adviseren over een goede parkeeroplossing onder een appartementen­complex en de andere keer mag ik mijn kennis delen met een bank of ministerie.”

Lianne van de Scheur

Administratief medewerker

“Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar bij HTC. Wat dat betreft zijn ze heel flexibel en denken ze graag met je mee. Bovendien is het gewoon een hele gezellige club mensen.”

Ruben de Jonge

Assemblagemonteur

“HTC is toonaangevend op het gebied van Speedgates. Ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

Hans Belt

Coördinator Planning en Proces

“HTC is een dynamisch en groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur. Dat merk je aan alles. Goede, vernieuwende ideeën krijgen hier alle ruimte. Zo ben ik zelf een groot deel van mijn tijd bezig met onderzoeken hoe processen beter kunnen. Dit levert leuke nieuwe verbeterprojecten op.”

Peter van Splunter

Allround constructiebankwerker en praktijkopleider

“Als je graag wilt werken bij een goed georganiseerd bedrijf, in een nette werkomgeving met een geavanceerd machinepark, dan zit je bij HTC goed.”

Dex

Kantoorhond

“Meerdere keren in de week begroet ik iedereen. Daarnaast krijg ik veel vrijheid om rond te snuffelen. In de pauze loop ik een rondje buiten met diverse collega’s.”