Constructiebankwerker

MBO

Fulltime

Waddinxveen

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie met een gezonde mix van technische uitdaging en tijd voor je privéleven? Lees dan verder.

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 35 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De rol van Constructiebankwerker

Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen en samenstellen van de constructieve onderdelen van onze producten. 

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

  • Aan de hand van de werktekeningen maak je de verschillende onderdelen 
  • Je controleert de producten op rechtheid en de juistheid van de afmetingen 
  • Aan de hand van de tekening zorg  je voor het samen stellen van de producten 

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • MBO werk en denk niveau (WTB of Metaaltechniek)
  • circa 3 jaar werkervaring 
  • een MIG/MAG las diploma 
  • nauwkeurig en resultaatgericht 

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 2.800 – € 3.400 bruto per maand op fulltimebasis) en prima regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak en bedrijfsfitness.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Interesse?