6 redenen om bij HTC te werken

6 redenen om bij HTC te werken

Wij vroegen onze medewerkers: ‘Hoe zou jij je toekomstige collega overtuigen om ook voor HTC parking & security te komen werken?’. Daar kwamen onderstaande antwoorden uit. Stuk voor stuk prima redenen om te solliciteren natuurlijk, maar liever nog laten wij je gewoon zien hoe het is om bij ons te werken. Je bent daarom altijd van harte welkom voor een kop koffie, een goed gesprek of een rondleiding door ons moderne kantoor en state-of-the art productiehal. Zien we elkaar snel?

Toonaangevende producten en technologieën

Iedereen die bij HTC werkt is helemaal gek van onze producten en dat is best logisch als je bedenkt dat we Europees koploper zijn op het gebied van Speedgates. Hier werk je met de nieuwste technologieën en toonaangevende producten. Producten die we zelf in onze hightech productieomgeving ontwikkelen en waar onze klanten ons wereldwijd om waarderen. 

Prettige en open werksfeer

We geloven in de kracht van een prettige en open werksfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn en er volop ruimte is om te experimenteren. Zo kunnen we blijven innoveren. Samen gaan we uitdagingen aan, hebben we plezier in ons werk en behalen we de mooiste resultaten. Resultaten die we natuurlijk ook samen vieren. Met een feestje, een teamuitje of een leuk extraatje.

Bijna 8 weken vakantie

Wie wil dat nu niet? En het mooie is: je mag zelf bepalen wanneer je al die vakantiedagen opneemt. Wel in overleg met je leidinggevende en directe collega’s natuurlijk, maar verder bepaal je helemaal zelf wanneer je er een lang weekend tussenuit gaat, een verre reis maakt of gewoon even een dagje naar het strand wilt. Een goede werk-privé balans vinden we bij HTC namelijk erg belangrijk.

Werken met gelijkgestemden

Bij HTC werk je samen met mensen die aan een half woord genoeg hebben, die net als jij gedreven zijn om het beste product neer te zetten. Iedere dag weer. Mensen die wel houden van een uitdaging. Bij wie ‘kan ik niet’ en ‘wil ik niet’ niet in het woordenboek voorkomen. Kortom, bij HTC werk je samen met mensen die passie hebben voor hun vak en net zo ambitieus zijn als jij.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Wij gaan je niet op de vingers kijken en vertellen hoe jij je werk moet doen. Dat weet je namelijk zelf het beste. Wel zorgen we ervoor dat je een zachte landing krijgt en precies weet waar je wat kunt vinden, hoe alles werkt en bij wie je moet zijn voor de juiste informatie of een goeie grap. Dat brengt ook de nodige verantwoordelijkheid met zich mee. Dat betekent: zelf de regie pakken, mooie resultaten behalen en hulp vragen als dat nodig is.

Volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden

Je bent op je best als je doet waar je goed in bent, plezier hebt in wat je doet en het gevoel hebt dat je ertoe doet. Klinkt logisch toch? Dat vinden wij ook. Daarom kijken wij altijd naar de persoonlijke talenten, vaardigheden en mogelijkheden van onze medewerkers. Zodat iedereen op de juiste plek zit en het beste uit zichzelf kan halen.

Wij kunnen met trots zeggen: onze mensen maken het verschil! HTC is altijd op zoek naar nieuw talent om het team te versterken. Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk ons aanbod van openstaande vacatures.