Maak je entree als

Service Engineer

bij HTC parking & security in Waddinxveen

MBO

Medior

Fulltime

Waddinxveen

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie met een gezonde mix van technische uitdaging en tijd voor je privéleven? Lees dan verder.

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De 8 collega’s van de afdeling Service leren je graag kennen. Samen zorgen jullie er iedere dag voor dat onze hightech Speedgates zonder problemen kunnen functioneren.

De rol van Service Engineer bij HTC

’s Ochtends ga je vanuit huis met je goed uitgeruste Mercedes naar je eerste locatie. Op je tablet zie je de voorlopige planning voor de komende dag.  Eventuele storingen worden tussentijds gemeld bij je. Deze worden verdeeld afhankelijk van de planning en de locatie waar jij en je collega’s zich bevinden.

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

  • lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen op mechanisch, elektronisch, PLC of besturingsgebied
  • smeren, afstellen, doormeten, testen en reinigen van de Speedgates
  • lezen en interpreteren van tekeningen en onderhoudsschema’s

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • MBO-opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
  • Je hebt passie voor je werk
  • Je bent in het bezit van een B(E) rijbewijs
  • VCA Vol, heftruckcertificaat en VOP NEN3140 zijn een pré

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 3.000 – € 3.600 bruto per maand op fulltimebasis) en prima regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak en bedrijfsfitness.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Interesse?