Maak je entree als

Eerste Monteur Buitendienst

bij HTC parking & security in Waddinxveen

MBO

Parttime / Fulltime

Waddinxveen

We zijn op zoek naar een handige, positieve aanpakker die samen met zijn collega onze hightech speedgates op locatie gaat monteren.

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De 5 collega’s van de afdeling Installation leren je graag kennen. Samen zorgen jullie er iedere dag voor dat de wereld met onze producten en diensten mooier, beter en veiliger wordt. 

De rol van Eerste Monteur Buitendienst bij HTC

’s Ochtends vertrek je al vroeg met je collega naar de locatie van die dag. In de goed uitgeruste bus neem je alvast samen de werkzaamheden voor de dag door. Je hebt er zin in om weer een mooi project goed af te leveren.

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

  • samen met je collega transporteer je de Speedgate naar de bouwlocatie
  • jullie verzorgen het opmeten en aftekenen van de ankers
  • je bent verantwoordelijk voor het opbouwen, monteren, afstellen en aansluiten van de Speedgate
  • jij zorgt voor een soepele communicatie op locatie, bespreekt voorkomende problemen en zoekt naar oplossingen

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • MBO-opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
  • Affiniteit met werktuigbouw
  • Je hebt passie voor je werk en hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je bent in het bezit van een B(E) rijbewijs
  • VCA VOL, heftruckcertificaat en VOP NEN3140 zijn een pré

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 3.000 – € 3.600 bruto per maand op fulltimebasis) en prima regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze uitdagende functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Interesse?