Vacature Controller M/V

HBO

Senior

Parttime
24-28 uur

Waddinxveen

We zijn op zoek naar een stevige, mensgerichte en communicatieve collega die een (horizontale) stap wil maken naar een uitdagende functie die naast professionele diepgang ook ruimte biedt aan een goede werk-privébalans.

 

Jouw rol als Controller bij HTC  

Als Controller geef je op inspirerende wijze leiding aan de zeer zelfstandig functionerende afdeling Financiën (debiteuren, crediteuren, management rapportage en salarisadministratie). Je rapporteert aan de Operationeel Directeur, bent sparringpartner voor directie en management, en maakt deel uit van diverse vormen van management- en projectoverleg. Je bent een financiële specialist en vraagbaak en weet ook de kwaliteiten van de afdeling in te zetten en te ontwikkelen. Je bent een professional die snapt dat er achter de cijfers een bedrijf met gedreven mensen en innovatieve producten schuilgaat.

 

Waar ben je zoal verantwoordelijk voor?

  • leidinggeven aan de afdeling en stimuleren van een lerende cultuur – uiteraard geef je daarin het voorbeeld;
  • mede-opstellen van het businessplan en het strategisch meerjarenplan voor de afdeling inclusief doelen – en ervoor zorgen dat deze gerealiseerd worden;
  • nemen van initiatieven en meedenken ten aanzien van procesvernieuwingen;
  • verantwoordelijk voor de jaarrekening, begroting, managementcyclus, cashflow, fiscaliteiten en de verzekeringsportefeuille;
  • geven van advies en ondersteuning op het gebied van projectmanagement en controle op lopende projecten;
  • onderhouden van contacten met accountants, banken en verzekeraars/ tussenpartijen.

 

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou met de volgende achtergrond en competenties: 

  • HBO profiel (BE, Accountancy)
  • tenminste 5 jaar relevante ervaring, waarvan meerdere jaren als leidinggevende
  • ervaring in een (technische) projectorganisatie
  • de tikje cliché, doch zeer essentiële competenties: analytisch, communicatief, risicobewustzijn, samenwerken

 

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: fulltime € 4.000-€ 5.000 bruto per maand) en regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen, daar zelf regie in hebt, en doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

 

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid.

Jouw 8 collega’s van de afdeling Financiën leren je graag kennen. Samen houden jullie de kwaliteit van de financiële processen op het allerhoogste niveau. 

 

 

Ben jij toe aan een stap naar deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Goed om te weten: de sollicitatieprocedure bestaat uit diverse gesprekken met directie, HR en een kennismaking met het team. Ook een assessment maakt deel uit van de selectie.  

 

 

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

 
 

Interesse?