Sales Support Engineer

Maak je entree… als Sales Support Engineer

bij HTC parking & security in Waddinxveen

Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste, mensgerichte en communicatieve collega die aan de slag wil in een technisch-commerciële functie in de Benelux regio. Starters welkom!

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De 7 collega’s van de afdeling Verkoop leren je graag kennen. Samen zorgen jullie er iedere dag voor dat de wereld met onze producten en diensten mooier, beter en veiliger wordt. 

De rol van Sales Support Engineer bij HTC

Jouw kracht ligt in het representeren van ons bedrijf en producten vanuit deze eerder genoemde visie: de wereld en dus ook onze producten mooier, beter en veiliger maken. Je bent uitstekend in staat om vanuit kennis en vertrouwen te adviseren in de uitdagingen die onze klanten hebben op het gebied van voertuigentree. Bouwen aan interne en externe relaties, zorg dragen voor een positief imago van HTC in de markt en het behalen van de gewenste omzet zijn jouw belangrijkste doelen.

Waar ben je nog meer verantwoordelijk voor?

  • telefonisch adviseren over en verkopen van onze toegangsbeveiligingsproducten;
  • (koude) acquisitie bij DMU’s, eindgebruikers en wederverkopers en het zoeken naar nieuwe afzetgebieden;
  • onderhouden/uitbreiden van een netwerk van (potentiële) klanten, eindgebruikers en wederverkopers;
  • afspraken genereren voor de Account Manager Benelux;
  • zorgdragen voor efficiënte verkoopprocessen en tijdige/accurate overdracht naar de Project Manager;
  • leveren van input voor en het uitvoeren van marketingcommunicatieplan en voor productverbetering en -vernieuwing op basis van de marktbehoeften.

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau (commercieel of techniek);
  • tenminste 1 jaar relevante (stage)ervaring bij voorkeur in een technische projectorganisatie
  • goede beheersing van de Engelse taal; daarnaast zijn Frans of Duits een pre;
  • de tikje cliché, doch zeer essentiële competenties: klant- en resultaatgerichtheid, veerkrachtig (de realiteit is vaak anders dan de theorie) en oplossingsgerichtheid.

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 2.800 – € 3.800 bruto per maand op fulltimebasis), een fijne werkomgeving en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen). We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en vertel het ons. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief & CV naar vacatures@htc-ps.com.

Goed om te weten: de sollicitatieprocedure bestaat uit diverse gesprekken met directie, HR en een kennismaking met het team. Ook een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.t

Interesse?