Maak je entree als

IT Support Medewerker

bij HTC parking & security in Waddinxveen

MBO+

Fulltime/Parttime

Waddinxveen

Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve collega die aan de slag wil in een uitdagende functie binnen ons kleine IT-team. Starters zijn ook welkom!

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al bijna 40 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De rol van IT Support Medewerker bij HTC

Samen met je directe collega zorg je er iedere dag voor dat onze ca. 80 medewerkers kunnen werken met goed georganiseerde systemen en dat de digitale veiligheid is gewaarborgd. Je bent in staat om vanuit kennis te ondersteunen bij de dagelijkse IT-beslommeringen binnen een bedrijf als HTC. Daarnaast denk je graag mee over het continu verbeteren van onze systemen en IT-procedures.

Waar ben je o.a. nog meer verantwoordelijk voor?

 • Ondersteunen bij onderhoud en uitvoeren van controles aan bestaande applicaties
 • Eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers ten aanzien van de gebruikte applicaties
 • Bewaken van de voortgang en veiligheid van de applicaties
 • Ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe softwarereleases
 • Mede bewaken van beveiliging van data en netwerk (door o.a. firewall en virusbescherming)
 •  I.o.m. IT AE preventief onderhoud aan servers ten einde storingen te voorkomen
 •  Verhelpen van storingen en (IT-)problemen
 •  Meedenken over nieuw te ontwikkelen applicaties ten behoeve van producten en diensten
 •  Uitgifte en beheer van IT- en communicatie- en toegangsmiddelen

Jouw skills en kwaliteiten

 • Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:
 • MBO+ werk- en denkniveau (IT);
 • tenminste 1 jaar relevante (stage)ervaring bij voorkeur in een (technische) projectorganisatie
 • goede beheersing van de Engelse taal;
 • benodigde competenties: zelfstandig, oplossingsgericht en flexibel.

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 2.600 – € 4.000 bruto per maand op fulltimebasis, afhankelijk van kennis en ervaring), een fijne werkomgeving en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. conform de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, prima pensioenregeling en 13 adv-dagen).

We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en je kunt rekenen op de support van je (directe) collega’s. Ook bieden we aantrekkelijke extra’s, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak, bedrijfsfitness en een fietsplan.

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze prachtige functie?

Wacht dan niet langer en kom een kopje koffie drinken. Wil je meer weten over de functie, ons bedrijf of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yvonne van der Kleij, HR Adviseur middels vacatures@htc-ps.com, 06 13 19 85 63 of  088 027 70 23. Of stuur meteen je brief &
CV naar vacatures@htc-ps.com.

Goed om te weten: de sollicitatieprocedure bestaat uit gesprekken met twee directe collega’s en Yvonne en uiteraard een rondleiding door ons mooie bedrijf.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.

Interesse?